Herzog compressie broek

 74,95

Heb je klachten van de lies of hamstring? Dan kan de Herzog PRO sport compressiebroek wellicht helpen.

De unieke Herzog PRO sport compressieshorts helpen lies- en bovenbeenblessures te voorkomen dankzij de perfecte pasvorm en medische compressie. Deze perfecte pasvorm en medische compressie zijn te danken aan de drie opmeetpunten waardoor de broek afgestemd is op de individuele beencontour van de sporter.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Helaas komen bij veel sporters lies- en hamstringblessures voor, in de ondersteuning kan de Herzog PRO Sport Compressie broek prettig zijn tijdens het sporten.
Herzog PRO Sport Compression Shorts zijn in de behandeling en preventief inzetbaar bij diverse blessures aan het bovenbeen en de lies. De unieke Herzog PRO sport compressieshorts helpen lies- en bovenbeenblessures te voorkomen dankzij de perfecte pasvorm en medische compressie. Deze perfecte pasvorm en medische compressie zijn te danken aan de drie opmeetpunten waardoor de broek afgestemd is op de individuele beencontour van de sporter.
De Herzog Pro sport compressie broeken zijn veel gebruikt in het voetbal. Maar zijn geschikt voor allerlei sporten. Denk hierbij aan hardlopen, korfballen, tennis, schaatsen, skiën, basketbal, volleybal, hockey, triathlon, wielrennen en atletiek.

De Herzog Pro sport compressie broek is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Er is keuze uit rood, blauw, oranje, wit en zwart.

Extra informatie

Kleuren

, , , ,

Maten

1, 2, 3, 4, 5, 6